What do you practice every day – anger or joy?

veebruar 7th, 2020 Posted by Eesmärgid 0 thoughts on “What do you practice every day – anger or joy?”

This little boy has a simple and yet strong message. If you practice anger every day, you’ll become good at anger. If you practice complaining every day, you’ll become a great complainer who sees problems where laymen see none. If you practice gratitude every day, you be grateful for every person you meet and every challenge you face. What do you practice every day?

Jaga mõtteid:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Superviisor, coach ja koolitaja. International Supervision and Coaching Institute’i asutajaliige ja õppejõud. Viib läbi juhtide coaching’ut, meeskondade arendustegevusi ning coaching’u ja mentorluse arenguprogramme.

Ettevõte

Õnnesepad OÜ

Mustamäe tee 22, Tallinn

Seotud tegevused

EAS