Start Fast Masterclass

november 7th, 2019 Posted by Eesmärgid 0 thoughts on “Start Fast Masterclass”

David Peterson, head of coaching at Google, and professional coaching pioneer, David Goldsmith, delivered a live masterclass.

Once again I realised how important it is in our VUCA world for organisations to develeop coaching culture and for leaders to be able to deliver just-in-time coaching, e.g. 5 min coaching conversations to help to accelerate learning.

Jaga mõtteid:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Superviisor, coach ja koolitaja. International Supervision and Coaching Institute’i asutajaliige ja õppejõud. Viib läbi juhtide coaching’ut, meeskondade arendustegevusi ning coaching’u ja mentorluse arenguprogramme.

Ettevõte

Õnnesepad OÜ

Mustamäe tee 22, Tallinn

Seotud tegevused

EAS