Centennial Light Bulb

september 16th, 2019 Posted by Eesmärgid 0 thoughts on “Centennial Light Bulb”

The Centennial Light is the world’s longest-lasting light bulb, burning since 1901, and almost never switched off. I was amazed by the news and would like to express my great respect to the inventor of the light bulb but also to the people who have managed to keep the light bulb burning despite new inventions.

Jaga mõtteid:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Superviisor, coach ja koolitaja. International Supervision and Coaching Institute’i asutajaliige ja õppejõud. Viib läbi juhtide coaching’ut, meeskondade arendustegevusi ning coaching’u ja mentorluse arenguprogramme.

Ettevõte

Õnnesepad OÜ

Mustamäe tee 22, Tallinn

Seotud tegevused

EAS