Kui naabriks on õde

märts 23rd, 2019 Posted by Eesmärgid 0 thoughts on “Kui naabriks on õde”

Kui keegi on nii armas ja hooliv nagu minu õde ja tema pere, siis on kindlasti kergem ka raskemaid ja pingelisemaid olukordi elus üle elada. Jagame õega ajakirja ‘Pere ja Kodu’ märtsi numbris veidi oma elu – kuidas saame üksteisele suureks abiks olla, võttes sageli üksteise lapsi hoida ning jagades omavahel laste logistikat. Kui kooli ja lasteaia ajal on meie elu veidi rohkem raamides, siis suvel on mängu ja vabadust kuhjaga – lapsed lippavad hommikul õue mängima ning mõnikord jõuavad koju tagasi alles õhtul; söövad kambaga selle õe juures, kellel parajasti söök valmis on ning ööbivad üks päev õe ja teine päev meie juures.

Jaga mõtteid:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Superviisor, coach ja koolitaja. International Supervision and Coaching Institute’i asutajaliige ja õppejõud. Viib läbi juhtide coaching’ut, meeskondade arendustegevusi ning coaching’u ja mentorluse arenguprogramme.

Ettevõte

Õnnesepad OÜ

Mustamäe tee 22, Tallinn

Seotud tegevused

EAS