Coachingut tutvustamas Shanghai Ülikooli tudengitele

jaanuar 30th, 2019 Posted by Eesmärgid 0 thoughts on “Coachingut tutvustamas Shanghai Ülikooli tudengitele”

Täna oli mul meeldiv võimalus tutvustada coachingut ja supervisiooni Shanghai Ülikooli tudengitele. Võisin tajuda ruumis erinevate kultuuride võnkeid ja siiski tajusin, kuidas meie südamed lõid ühes rütmis ja meid liitis püüe parema ja hoolivama maailma poole.

We are one!

Jaga mõtteid:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Superviisor, coach ja koolitaja. International Supervision and Coaching Institute’i asutajaliige ja õppejõud. Viib läbi juhtide coaching’ut, meeskondade arendustegevusi ning coaching’u ja mentorluse arenguprogramme.

Ettevõte

Õnnesepad OÜ

Mustamäe tee 22, Tallinn

Seotud tegevused

EAS