Elu on hetkede summa

detsember 22nd, 2018 Posted by Eesmärgid 0 thoughts on “Elu on hetkede summa”

2018. a. oli minu vastu lahke. Mu elus ja töös oli palju väärtslikke hetki, mis pakkusid rikastavaid kontakte ja uusi õppimisi. Oli kukkumisi, aga ka lendu. Oli naeru ja julget pealehakkamist aga ka teadmatust ja kurbust.

Soovin meile kõigile rahulikke jõuluhetki ja palju lõbusaid hetki veel selle aasta lõppu!

Jaga mõtteid:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Superviisor, coach ja koolitaja. International Supervision and Coaching Institute’i asutajaliige ja õppejõud. Viib läbi juhtide coaching’ut, meeskondade arendustegevusi ning coaching’u ja mentorluse arenguprogramme.

Ettevõte

Õnnesepad OÜ

Mustamäe tee 22, Tallinn

Seotud tegevused

EAS