Tabula rasa ehk õhkõrn võimas olevikuhetk

October 15th, 2018 Posted by emotsioonid, muutuste juhtimine 0 thoughts on “Tabula rasa ehk õhkõrn võimas olevikuhetk”

Kas Sa näed, mis selle teksti peal oleval pildil on?

Seal on silmale nähtamatult õhukesed hetked nagu valge lehe viilud, mis järjekindlalt ja peatumata üksteisele järgnevad ning tulevikust olevikuks ning silmapilkselt ka minevikuks transformeeruvad.

Iga hetk on mõõtmatult väike, kuid iga hetke jõud on üüratult suur. Muutus saab toimuda just selles imetillukeses nähtamatus hetkes. Igas hetkes on alati peidus uus algus ja uus võimalus. Iga hetk on nagu valge leht, kuhu me saame ise uue soovitud pildi joonistada.

Just see õhkõrn võimas olevikuhetk kätkeb endas võimalust vabandada lendu lastud sõna üle ja muuta asjade käiku, kui me vaid suudame oma egoga kaubale saada.

Just see õhkõrn võimas olevikuhetk kätkeb endas võimalust andestada, et anda uus võimalus. Kellelegi teisele ja iseendale.

Just see õhkõrn võimas olevikuhetk kätkeb endas võimalust tõusta püsti ning seista selle eest, mis on Sulle oluline.

Just see õhkõrn võimas olevikuhetk kätkeb endas võimalust öelda hea sõna kolleegile tema pingutuse ja hea töö eest isegi siis, kui teie suhted on olnud keerulised.

Selles õhkõrnas ent võimsas olevikuhetkes on peidus kogu meie elu. Sellest kuidas me igas hetke kujundame (teadlikult või alateadlikult) kujuneb lõpuks üks suur elupilt.

Jaga mõtteid:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *