Ettevõtjate grupicoachingu jõulukohtumine

detsember 24th, 2017 Posted by Coaching 0 thoughts on “Ettevõtjate grupicoachingu jõulukohtumine”

Ettevõtjate grupicoaching tähistas jõulusid

 

2017. aasta ettevõtjate grupicoachingu viimane kohtumine on jõulumeeleoluline. Jõime glögi, sõime kooki ja visualiseerisime. Vaatasime koos tagasi möödunud aastale – mida õppisime ja mida kaasa võtame uude aastasse. Saime ka kingitusi –  iga osaleja sai grupikaaslastelt tagasisidet ja muid toredaid kingitusi.

Ettevõtjate grupicoaching jätkab 2018!

Jaga mõtteid:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Superviisor, coach ja koolitaja. International Supervision and Coaching Institute’i asutajaliige ja õppejõud. Viib läbi juhtide coaching’ut, meeskondade arendustegevusi ning coaching’u ja mentorluse arenguprogramme.

Ettevõte

Õnnesepad OÜ

Mustamäe tee 22, Tallinn

Seotud tegevused

EAS